Een website volledig op maat naar uw wensen?

Perfecte keuze, voordelige prijs

Website laten maken?

 

Volledig op maat bij Drastic Designs

Een professionele website is nog steeds noodzakelijk voor ondernemingen. Men kan niet enkel rekenen op sociale media om de aanwezigheid op het internet te garanderen.

Doordat wij ook een¬†grafisch ontwerpbureau¬†zijn, kan uw website volledig op maat gemaakt worden. Er staan werkelijk geen limieten op. Afbeeldingen, illustraties achtergronden,… worden allemaal volgens uw wensen door ons gemaakt.

Met een op maat gemaakte website hebt u niet alleen een professionele look maar zal u als bedrijf ook meer gaan verkopen. Een degelijke website zal uw bedrijf gegarandeerd doen groeien.

Hoe gaan we te werk?

Drastic Designs ontwikkelt uw op maat gemaakte website binnen 1 maand. Om dit mogelijk te maken, werken we met een stappenplan:

> Tijdens een eerste gesprek overlopen we de doelstelling die u heeft voor uw website. Het is voor ons dan ook belangrijk om zoveel mogelijk over uw bedrijf te weten te komen.

> U ontvangt van ons een voorstel voor de homepagina. Hier werken wij aan door tot wanneer u helemaal tevreden bent. Toch nog niet tevreden? Geen probleem! Wij beginnen opnieuw, u ontvangt een nieuw design in ene andere stijl en dit geheel zonder enige kost.

> Wanneer de homepagina door u goedgekeurd wordt, doen wij verder met de rest van de pagina’s. Dit geheel in dezelfde stijl als de homepagina.

> De website wordt opgebouwd in WordPress, een CMS (content managment system). Wanneer u dit wenst, kan dit zodanig ingesteld worden dat het voor u gemakkelijk is om zelf iets aan te website aan te passen. Of misschien om je blog aan te vullen.

> Tenslotte wordt de volledige website responsive gemaakt. Zo ziet die er op smartphones en tablets even goed uit als op het grote scherm.