(+32) 478 53 35 26 info@drasticdesigns.be

designing your future

Drastic Designs
Webshop

Eventjes geduld…

Een eigen webshop?

Een bloeiende onderneming kan de dag van vandaag niet meer zonder een eigen webshop. Het risico dat u loopt om te klanten te verliezen wanneer u geen webshop heeft, is groot. Meer en meer bestellen particulieren en bedrijven producten online.

Een eigen webshop is ook handig wanneer u zelf geen fysieke winkel hebt. U kan direct aan de slag zonder dat u moet denken aan de kosten die een echte winkel met zich meebrengt.

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om uw website zelf te maken. Tegenwoordig zijn er mogelijkheden genoeg. Maar dan moet u nog altijd die webshop zelf verzorgen en up to date houden. Dit vraagt heel veel tijd. Tijd die u zeker en vast beter kan gebruiken. 
Daarom is het beter om uw webshop door ons te laten ontwerpen en beheren. Met onze ervaring maken wij uw online winkel tot een succes dat u alleen maar ten goede komt.

U hebt al een eigen website?

Wanneer u al een eigen website hebt, stellen wij uw webshop zo op dat deze perfect geïntegreerd wordt in uw bestaande website. Wanneer u een webwinkel wil volgens een totaal nieuw concept is dit natuurlijk ook mogelijk.

Laten we samenwerken!
contacteer ons

Vul het contactformulier in, stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

5 + 3 =

Gratis offerte ontvangen

Wij nemen persoonlijk contact met u op. Laat hier uw gegevens achter en binnen het uur krijgt u al een correcte prijs voor wat u nodig heeft.

Bedankt! Check binnenkort je inbox.