(+32) 478 53 35 26 info@drasticdesigns.be

designing your future

Drastic Designs
Webdesign

Klaar voor uw nieuwe website?

Een website is nog steeds noodzakelijk voor ondernemingen. Men kan niet enkel rekenen op sociale media om de aanwezigheid op het internet te garanderen.

Door je online aanwezigheid ga je als bedrijf meer verkopen, wat dus betekent dat je gaat groeien dankzij je website. Het uiteindelijke doel van een website is immers dat deze zichzelf terugverdient.

Tijdens een eerste gesprek overlopen we de doelstelling die u heeft voor uw website. Het is voor ons ook belangrijk om zo veel mogelijk van uw bedrijf te weten te komen. Zodoende kunnen wij de perfecte website leveren waar u 100% tevreden over kan zijn.

Meer en meer mensen surfen via mobiel of tablet. Daarom is het belangrijk dat u een responsieve website heeft. Een website die zich automatisch aanpast aan de schermverhoudingen dus. Wanneer u zo een website heeft, zal Google u hoger positioneren in de zoekresultaten.

U hebt waarschijnlijk al eens een melding gezien van een website die “niet veilig” is. Moest dit een webshop zijn, zou u daar dan iets kopen? Waarschijnlijk niet.
Uw browser geeft u deze melding omdat de website geen SSL-certificaat heeft en dus niet als veilig wordt beschouwd. Zulke websites worden door Google ook afgestraft en krijgen een lagere ranking in de zoekresultaten.

SEO of “Search Engine Optimalization” wordt heel vaak gebruikt om een website hoger te positioneren in de zoekresultaten. Aan de hand van teksten en afbeeldingen op websites linkt Google websites aan bepaalde zoekresultaten. Een goeie manier om de juiste doelgroep te bereiken dus.

Laten we samenwerken!
contacteer ons

Vul het contactformulier in, stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3 + 1 =

Gratis offerte ontvangen

Wij nemen persoonlijk contact met u op. Laat hier uw gegevens achter en binnen het uur krijgt u al een correcte prijs voor wat u nodig heeft.

Bedankt! Check binnenkort je inbox.