(+32) 478 53 35 26 info@drasticdesigns.be

designing your future

Drastic Designs
sociale media

Eventjes geduld … 

Wil je graag met sociale media beginnen voor je bedrijf maar weet je niet echt hoe?
Ben je er aan begonnen maar neemt het teveel tijd in beslag? Of heeft het niet gewenste resultaat?

U kan het altijd vragen aan vrienden of familie om dit voor u te beheren. Maar wat als zij dit niet zien zitten?

Wij kunnen u helpen met:

  • Het opzetten van een sociale media strategie: alvorens het aanmaken van de accounts is het aan te raden om een stap terug te nemen en een goede strategie op te zetten.
  • Het opstarten van die sociale media: We bekijken welke sociale media kanalen en platformen het meest geschikt zijn voor uw onderneming. Wij doen een volledig onderzoek naar uw doelgroep en nemen de praktische kant zoals het aanmaken van de accounts volledig over.
  • Het onderhouden van de sociale media accounts inclusief inhoud: We maken een plan op om te beslissen wat er wanneer gepost gaat worden. Het kiezen en schrijven van de juiste content voor uw onderneming is uitermate belangrijk zodat uw klanten zich engageren.

 

Wat houdt het in?

Wanneer wij jouw sociale media beheren, hoef je je nooit meer zorgen te maken over uw online zichtbaarheid. Wij zorgen er voor dat uw pagina’s goed gevuld blijven en voorzien zijn van nuttige info voor uw klanten. U vraagt zich natuurlijk af over welke pagina’s wij nu bezig zijn. Dit zijn onder andere volgende sociale media kanalen:

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Google Mijn Bedrijf

Dit alles kan natuurlijk niet wanneer we uw bedrijf niet goed kennen. Door middel van een intensief gesprek met u over uw bedrijf om het zo van binnen en van buiten te kennen. Op deze manier weten we welke content interessant is en gaat zorgen voor meer klanten.

Prijzen kunnen wij niet op voorhand geven. Dit hangt af van verschillende factoren: de grootte van uw bedrijf, de doelgroep die u wenst te bereiken en zo veel meer.
Neem zeker eens contact op met ons om zo een richtprijs te weten.

Laten we samenwerken!
contacteer ons

Vul het contactformulier in, stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

15 + 12 =

Gratis offerte ontvangen

Wij nemen persoonlijk contact met u op. Laat hier uw gegevens achter en binnen het uur krijgt u al een correcte prijs voor wat u nodig heeft.

Bedankt! Check binnenkort je inbox.