(+32) 478 53 35 26 info@drasticdesigns.be

designing your future

Drastic Designs
over ons

Leer ons kennen…

Drastic Designs is een all-round bedrijf met een passie voor design waar u terecht kan voor alle grafische ontwerpen voor uw zaak en de reclame die u nodig heeft daarrond. Onlangs zijn onze diensten uitgebreid met webdesign en sociale media. Neem zeker eens een kijkje bij onze services.
Wij focussen ons op lokale ondernemingen en zelfstandigen uit Oost- en West-Vlaanderen en dit alles met een persoonlijke aanpak.

Wanneer u voor Drastic Designs kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn geen ontwerpbureau waar een nieuw project wordt doorgeschoven naar 1 van de grafische vormgevers die er werken. Nee, bij ons gaat het over een persoonlijke aanpak waar u steeds met dezelfde persoon communiceert.

Wat wij nog meer voor u kunnen doen? U zegt het maar! Moet het gedrukt worden? Dan kunnen wij het voor u ontwerpen. Is het digitaal? Dat kunnen wij voor u ook verzorgen!

Wil u de ontwerpen laten drukken maar u weet niet goed waarheen? Laat uw drukwerk door ons verzorgen! Wij staan in verbinding met kwaliteitsvolle drukkerijen en dit aan de best mogelijke prijs.

Laten we samenwerken!
contacteer ons

Vul het contactformulier in, stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

13 + 2 =

Gratis offerte ontvangen

Wij nemen persoonlijk contact met u op. Laat hier uw gegevens achter en binnen het uur krijgt u al een correcte prijs voor wat u nodig heeft.

Bedankt! Check binnenkort je inbox.