Wie zijn wij eigenlijk?

Even wat meer info

Eenmanszaak te Wetteren

Drastic Designs te Wetteren is een eenmanszaak. Als klant heeft u hier een groot voordeel bij. Wanneer u in contact staat met ons, hebt u steeds dezelfde persoon te pakken. Dit maakt dat het proces van webdesign of grafische ontwerpen heel snel en duidelijk verloopt.

Drastic Designs is begonnen in 2018 met het ontwerpen van allerhande reclame-artikelen: flyers, affiches, visitekaartjes,… Al snel bleek duidelijk te zijn dat het niet alleen bij dit kon blijven. Later is daar dus nog webdesign aan toegevoegd. Zeker tijdens de pandemie van 2020 is gebleken dat meer en meer handelaars de noodzaak hadden om een website te hebben. Webshops kenden een nog groter succes, daar het enkel mogelijk was om afhaal te organiseren voor bvb. restaurants.

DRUKWERK

Voor al uw drukwerk kan u ook bij ons terecht. Vanaf het ontwerpproces tot aan het effectieve product hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Alles wordt voor u geregeld. Het drukwerk wordt persoonlijk door ons aan uw deur afgeleverd zonder extra kosten.

Voor het drukwerk werken wij samen met de beste drukkerijen van het land. In de meeste gevallen wordt uw drukwerk nog in dezelfde week van bestelling geleverd.