(+32) 478 53 35 26 info@drasticdesigns.be

designing your future

Drastic Designs
Logo/huisstijl

Herkenbaar zijn is essentieel.

Het logo is 1 van de eerste zaken die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Het is dan ook essentieel dat uw logo goed genoeg opvalt en uw doelgroep aanspreekt. Zoniet, dan loopt u het risico dat u klanten misloopt wat natuurlijk ten koste gaat van de groei van uw zaak.

Een huisstijl omvat meer dan enkel het logo. Het is het op 1 lijn brengen van alle communicatie zowel intern als naar de buitenwereld toe. Dit komt professioneel over en schept vertrouwen bij de potentiële klanten.

Tijdens een eerste gesprek overlopen we de doelstelling die u heeft voor uw bedrijf. Het is voor ons ook belangrijk om zo veel mogelijk van uw bedrijf te weten te komen. Zodoende kunnen wij het perfecte logo leveren waar u 100% tevreden over kan zijn.

Tijdens de ontwerpfase zullen wij u meerdere logo’s presenteren. Samen overleggen we dan wat het beste bij uw bedrijf past. Bent u niet helemaal tevreden? Dan herwerken we het gekozen logo een aantal keer tot wanneer u volledig overtuigd bent.

Laten we samenwerken!
contacteer ons

Vul het contactformulier in, stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

6 + 9 =

Gratis offerte ontvangen

Wij nemen persoonlijk contact met u op. Laat hier uw gegevens achter en binnen het uur krijgt u al een correcte prijs voor wat u nodig heeft.

Bedankt! Check binnenkort je inbox.