Is een website wel een meerwaarde voor uw onderneming?

by mei 16, 2021Tips en tricks voor ondernemers

Een website is nog altijd de ideale manier en zeker en vast een meerwaarde om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. Op andere online platformen heb je niet altijd je communicatie zelf in de hand. De kwaliteit en service van uw bedrijf kan u het beste weergeven op uw eigen website die u volledig naar uw hand kan laten zetten. Op deze manier ziet de potentiƫle klant de professionaliteit die u wilt uitstralen als bedrijf.

Een website is nog altijd het ideale visitekaartje voor uw bedrijf!

Het hebben van een website wordt steeds belangrijker. Van online shopping tot het bestellen van eten bij een lokaal restaurant. Het staat of valt met de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van uw website. Klanten haken immers sneller af wanneer ze de weg niet vinden op uw website.
Kies daarom steeds voor een professioneel gebouwde website die een absolute meerwaarde kan betekenen voor uw onderneming.

Is een nieuwe website het geld wel waard?

Hierop is het antwoord eigenlijk simpel: een goed gebouwde website verdient zichzelf snel terug. Er is niets mooiers dan uit het niets een oproep of een bestelling te krijgen van klanten die u kunnen bereiken hebben via uw website. Die heeft er voor gezorgd dat bezoekers vertrouwen hebben gekregen in uw onderneming.

Uw website hoeft echter geen duizenden euro’s te kosten. Via Drastic Designs kan u op een voordelige manier toch een website hebben dankzij onze succesvolle formule om een basiswebsite te laten maken.

Is een website het enige wat je nodig hebt om meer klanten te krijgen?

Je kan een website als enig middel gebruiken om meer klanten te verkrijgen via het internet. We raden dit echter ten zeerste af! Tegenwoordig zijn er meerdere kanalen langs waar je meer bekendheid kan creĆ«ren. Denk bijvoorbeeld maar aan Facebook, Instagram, Youtube,… TikTok is de laatste tijd ook zeer populair en ideaal om een grote doelgroep te kunnen bereiken.

Wanneer u een mix van marketingmiddelen wil opzetten, verwijzen wij u graag door naar Wat is marketingmix. Daar krijgt u een kort overzicht over een marketingmodel dat veel wordt toegepast.